Sider

fredag 26. oktober 2012

To be OR not to BE...


Dagen i dag...eller hva er det jeg sier?
Denne uken har ikke vær min uke,...
Jeg har vært hissig, irritert meg over  ALT og ALLE (spesielt noen) å som om ikke det skulle være nok, har jeg også prestert å slengt med leppa.
Kan ikke bli mye verre enn så...
Humøret er ikke en gang på bunn, det et ikke eksisterende


Men nå som jeg tenker etter, har vært "i dårlig form" siden i sommer...Å etter ferien hjemme i Sverige, da jeg diskuterte dette med bla min bror, fikk jeg dette bildet på mailen med et hahahaha!

 LOVE YA BRO!

Enda godt det er så inni hampen dårligt vær at jeg ikke trenger å gå ut å smile til folk...
Ja for her er det storm, innstilte ferger og hurtigbåter, ikke brøytebil som kan brøyte vekk den meter med snø som falt sist døgn.

Suck...


9 kommentarer:

 1. Jag har en lapp vid skrivbordet på jobbet där det står; "Take a deep breath. It's only a bad day, not a bad life." :) Har i Hälsingland har det snöat och blåst också.. vill ha varmt skönt höstväder ett tag till, men det verkar vara kört! Hoppas morgon dagen blir bättre. kram

  SvarSlett
 2. Hoppas att det inte är av allvarlig art utan bara så där som livet är. Men jag kan hålla med dig, jag som vanligtvis inte har några humörsvängningar åt varken ena eller andra hållet, jag är inte på humör den här hösten, undrar just vad det är..............Vi får ta och kämpa på! Agneta kram

  SvarSlett
 3. Det har varit en kall regnig sommar och höst,
  jag som brukar vara pigg som en mört på hösten
  släpar benen efter mig. Vi får kämpa på som Agneta
  säger, fast hade det kommit en meter snö inatt hade
  jag inte gått ur sängen. Var rädd om dig, var snäll
  mot dig själv, lite extra just idag.
  Jätte kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Som de andra sagt får man hoppas att det bara är en dålig svacka ochinge mer. Hade en sån dag idag ville bara morra åt allt och alla och helst bara krypa tillbaka i sängen och dra täcket över huvudet. Snart är det sängdags och då får jag iallafall dra täcket över mig ;)
  En meter snö!! Du måste bo långt norr ut om det är så redan. På med skidorna!
  Kram Anette :-)

  SvarSlett
 5. Hoppas det är övergående. Jag tycker att det är så många som jag har runt omkring mig som just nämner att de känner sig hängiga och håglösa.

  Men vet du vad,,, jag får energi att läsa din fina blogg! Kram

  SvarSlett
 6. Vad tråkigt Anna! Jag kan förstå att det är tufft uppe hos er med det klimatet, tufft nog här nede i söder ju! Nu har vi varit en vecka i solen och värmen och som det hjälper! Ger ett helt otroligt lyft för humöret och för hur man ser på den kommande vintern. Ta hand om dig!! Kram.

  SvarSlett
 7. Ganska skönt att få skriva att man inte är på topp. Känslan när man har det så är tung. Hoppas du ska må bättre fort igen. Kanske måste det till något för att du ska få mer energi...
  Du har en sån härlig blogg - skriv - ibland kan det lätta på trycket.
  kramelikram <3
  Fia

  SvarSlett
 8. Hejsan härlig blogg, härligt att lätta på trycket, jag är likdan ,och skriva är ju bara för skönt. =) ha en bra dag i alla fall. =)

  SvarSlett
 9. Åh, kära söster... Önskar jag kunde vara däruppe med er nu, eller att ni var är hos mig. Vi behöver varandra just nu...lite dåligt för oss alla verkar det som. =o/
  Hoppas det inte tar så lång tid innan vi ses igen!
  Saknar er!!

  SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...