Sider

torsdag 15. november 2012

Magnus Uggla - Jag och Min Far


"Så mycket bättre" på svensk tv4.
Magnus Uggla, han med "fyra sekunder, Jag mår illa,  Ska vi gå hem till dig eller hem till mig, Kung i baren" mm mm har alltså gjort det igjen

Levert så til de grader

(orginal Olle Ljungström)

4 kommentarer:

 1. Jaaa, det har han och jag vet inte om du har hört eller ens lyssnar på svensk radio, men han var programledare för P4extra på fredagar i vintras och våras, tror jag det var, och där kan man tala om bra programledare, jag satt som klistrad vid radion och han var superpopulär.
  Agneta kram

  SvarSlett
 2. Tack!
  Den hade jag nog aldrig fått höra om du inte delat. Uggla spelas ju inte så ofta i Australien. Måste säga att den var annorlunda mot vad jag minns av det han gjort tidigare. Men den gjorde mig rörd och jag fällde en tår när den fick mig att tänka på min pappa som gick bort för ett år sedan där jag av naturliga själ (avståndet) inte heller fick säga adjö Men ibland går det ju så fort så även om man är nära så hinner man inte alltid. Dock åkte jag hem till hans begravning så det blev ett sista farväl.
  Tack för att du delade denna. Ska också kolla in om det finns några gamla podcast att ladda ner för att höra hur han var på radion.
  Kram Anette :-)

  SvarSlett
 3. Underbart vackert och så rörande! Fick allt tårar i ögonvrån.
  Kramar!!

  SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...