Sider

mandag 13. august 2012

TOMATSAUS

Hjemmelagd pizza, hva er da bedre en hjemmelagd tomatsaus?

Faktisk første gang jeg hiver meg på noe slikt som å koke tomatsaus. 
Ellers er det ketchup som har blitt brukt som saus...
Nå vet jeg at jeg blir aldri å lage pizza UTEN det flere gang!
Slik gjorde jeg (etter eget hode!)

Hakket 1 løk i små biter
Hakket 1 stk grillet rød paprika i små biter
Surret dem myke i 1 ss Cocsa


                                            Tilsatte:                                               
havsalt med tomat
sukker
sortpepper
chili
oregano
som fikk surre rundt med løk og paprika litt!

 

 Da ble det tid for tomatene, jeg hadde bare hele tomater på boks hjemme så de kjørte jeg sammen med stavmikser å så i med det i løk og kryddermixen.

 


 Der på platen fikk sausen stå bortimot 1 time å redusere seg!


 Klart!
Bare å legge på pizzadeigen som jeg førstekt i 4 minutter.


Mmmm, MEGET godt må jeg si!
Som fyll brukte jeg
fetaost
kirsebærtomater
grønn oliven med sitron
strandaskinke
camemberost
svensk Hushållsost
litt oregano på toppen.

Hvis jeg hatt peanøtter, frisk basilikum og banan hjemme ville også det vært oppå pizzaen!

Hvilket er ditt FAVVO pizza fyll?

3 kommentarer:

  1. Jag är ju helt säker på att det är stor smakskillnad på egenhändigt gjord tomatsås och köpt variant. Eller tomatpuré blandad med ketchup som vi ibland kör... :)

    Kramar

    SvarSlett
  2. Det är bara SÅ gott med hemmalagad tomatsås! Det kör jag alltid med. Blir nästan lite knäckig, krämig smak av tomatsåsen. Mumma!! =o)

    SvarSlett
  3. Mmm så gott det ser ut! Våra barn är inte så förtjusta i hemmagjord pizza tyvärr, så därför gör vi det inte så ofta. Men jag gillar pizza med salami och ruccola, eller egentligen vilken fyllning som helst! :)

    Kram!

    SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...