Sider

onsdag 25. januar 2012

En snartur bare

Valpen våres begynte å gå så rart på bakbeina.
Alta og veterinæren ble tirsdagens oppgave.
Dommen ble ikke helt hva vi hadde tenkt...  


Den lille hjerte knuppen våres har 
Operasjon, sa veterinæren er noe vi bør vurdere nøye.
Lille voffsen våres, ikke 5 måneder en gang.

Esca er en glad og koselig valp, hengiven til oss alle og høyt elsket!
Er det noen av dere som vet noe om patellaluksasjon?

Turen gav oss en glimt av solen!


 En av guttene mine måtte trø til som fotograf!!


Så tok vi turen innom en av Escas søstrer som bor i Alta!!
Så koselig å se hun igjen, og bli bedre kjent med eierne hennes c",)

God onsdag til Deg!

11 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Så söt hon är! Jag känner inte till det du nämner, vilken chock när ngt inte stämmer. Förstår att hon är er väldigt kär, så fin som hon är. Vår vovve är också som en fjärde familjemedlem.
  Så vackert foto från er roadtrip!
  Sköt om er!
  Kram Anna

  SvarSlett
 2. Så trist at det er noko gale med vesle skjønne voffsen....håpe det evnt kan bli bra med operasjon visst dåkke bestemme dåkke for det :) Tusen takk for skjønn kommentar på bloggen til Oskar - set stor pris på det! Du kan også finne "Oskarprinsen" som eiga side på facebook no ;) Klem frå Sissel Astrid

  SvarSlett
 3. Jag är inte bekant med den sjukdomen. Vad tråkigt att det har drabbat er lilla goding. Hoppas verkligen att det ordnar sig. Husdjur kan kosta, var till veterinären med vår hund igår för att DRA ut en skadad klo.. brr.. lite läskigt att bevittna. Kram

  SvarSlett
 4. Känner inte igen namnet på åkomman, fast det kan bero på att det är på norska...? Oavsett vad det är så är det aldrig kul när man måste ta till större ingrepp på de små liven!

  SvarSlett
 5. Har aldrig hört talas om det...,men det är alltid lika jobbigt och tråkigt när ens husdjur blir sjukt. Nu får vi hoppas att veterinären fixar det med det snaraste!!
  Läcker bild som sonen tagit!! Vilka färger himlen bjuder på!!
  Ha det så gott och en extra kram till valpen!!

  SvarSlett
 6. Nej, men lilla vovven. Du, vi har ju en veterinär i familjen men hon åkte på 2 veckors semester i förrgår. Men om du kan vänta kan jag fråga Sanna som hon heter när hon kommer tillbaka. Men det dröjer ju nästan 2 veckor i så fall. Säg till om du vill ha en second opinion!
  Agneta kram

  SvarSlett
 7. Men vad är det? Har aldrig hört talas om det. Usch ja inget kul när dom är sjuka. Vår hund har låtot s¨lustigt som att det sitter något i halsen på henne i 2 veckor, vem vet kanske hosta men det låter skumt. Ringde vetrinär men jag ville avvakta och nu kommer det bara ibland. Kram Anne

  SvarSlett
 8. Usch då! Vår Myggan har en sådan defekt på ett bakknä. Inte så att knät hoppar ur led av sig själv, men om veterinären pressar så hoppar det. Inget vi behöver operera enligt veterinären. Bara viktigt att se till att Myggan får träna sig på naturlig mark, i skogen, och att hon inte blir tjock med åren. En tjock hund frestar ju mer på knäna. Det är en vanlig defekt på småhunder. Väldigt vanlig,tyvärr. Hoppas att det löser sig på bästa sätt för er älskling.
  Kramar Kicki

  SvarSlett
 9. Vet inte heller vad det är, hoppas inte det är en alltför komplicerad operation.
  Kram, kram

  SvarSlett
 10. Nej men vad hemskt. Jag blir så arg!! För mig är det en självklarhet att inte avla på hundar som har pl. En seriös röntgar för att utesluta och finns det de minsta ska de hundarna absolut inte avlas på! Den uppfödare jag köpte mina av har alltid haft kontroll och ej heller avlat sina hundar med andra icke kontrollerade hundar. Jag har låtit röntga mina också. I Sverige håller reglerna för detta att skärpas och en del hundklubbar kräver röntgen. Om alla gjorde lika och var seriösa skulle många problem och defekter försvinna men för många struntar i det! Varför vill man utsätta hundarna för smärta, plågas och ev avlivning. Bort med oseriösa hunduppfödare, tycker jag.

  Ann-Louise

  SvarSlett
 11. NEEJ!!
  =o( Åh, lilla Esca, stakkars liten... =o(
  Så nu ska ni satsa på operation? Måste det ske snart, eller när lilla jycken växt klart?
  Hoppas allt blir bra!!!
  KRAMAR!

  SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...