Sider

lørdag 29. september 2012

sukk

WHY??? (!)


Eller i dag føles det virkelig sånn...

Min plan om å bli med på Interiør og boligmessen i Bergen, som "alle andre", 
det gikk i dassen
Planen overgikk til å kjøre til Alta i dag å være med på alternativdagene denne helgen, 
det gikk i dassen

Lurer på hva jeg IKKE skal gjøre i dag så ikke det også 
går i dassen?!

 

10 kommentarer:

 1. Tänk att allt ska skita sig, ni kan ju inte bara dra iväg heller. Finns det kanske en helikopter att hyra. Bakar du något gott till piloten så tar han dig med DIREKT:

  SvarSlett
 2. Det var ett roligt eller tänkvärt saying! Hoppas du får en fin helg trots att det är saker som inte blivit som du ville. Jag brukar ju älska hösten, men hittills i år är det inte mycket att älska, det är riktigt boring faktiskt.....kramar

  SvarSlett
 3. Cheer up! Om det er noen trøst, så er vi flere som ikke kom til Bergen denne gangen heller :)

  Åh, så fin! - tenkte jeg om layouten din i dag! En liten ting som gikk bra :)

  Dagens tips: Finn en kiosk, kjøp deg et par interiørmagasin, en god kaffe eller te - eller en god ansiktsmaske, eller fotkrem - skjem deg bort litt. Håper det er kiosk eller butikk i umiddelbar nærhet.....

  God helg!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Uff...
  Kanske var det meningen!
  Ibland får man se det så.
  Hoppas du får något annat trevligt för dig istället.
  <3
  Klem
  Fia

  SvarSlett
 5. Hej Anna!
  Tack för din fina kommentar hos mig!!! :-)
  Och ja, det här med att ha flera "hemma" att känna sig kluven och vilja vara på flera platser samtidigt. Att ibland känna vilsenhet i var man egentligen hör hemma. Jag tror det är något alla som lämnar sitt ursprungsland känner. Oavsett orsak och vart man flyttar. Sedan kan säkert olika personer försöka lösa de här sakerna på olika vis. Beroende på både personlighet och praktiska (och ekonomiska) omständigheter. Jag är ändå glad över att vi har ett val och att vi kan resa "hem till Sverige" ibland. Tänk alla som lämnar sina länder på grund av andra orsaker. Flyktingar. Att inte ha det valett. Det måste vara så tungt.
  Hoppas verkligen att du känner att att ha två "hemma" även är en styrka. För det tycker jag också att det är. Även om jag alltid kommer att bära med mig ett vemod också över att vilja så mycket mer än jag kan när man nu har två "hemma".
  Kram och ha en riktigt bra helg nu!

  SvarSlett
 6. Det är lite jobbigt att ha såna dagar! Men imorgon blir bättre! :)

  SvarSlett
 7. Jeg ler... for jeg sitter her med data`n i fanget, og føler akkurat det samme. Ungene er lagt, mannen er i Norge, ingen er på facebook (for alle har selvfølgelig et sosialt liv en lørdags kveld)... Men i Albert Åberg-boka jeg leser til ungene står det at det må være kjedelig før det blir gøy. Så da er det jo bare å sette seg ned å vente... Håper du får en spennende søndag:)

  SvarSlett
 8. Huff, vet precis hur det känns.
  Fast det blir ännu värre däruppe där du bor i och med att det inte finns nånting att företa sig. Särrkit inte efter kl 13 en lördag när butiken stängts. Hmm... Vi får träffas nere i Sverige i jul/nyår. Hade inte det vart nåt!?! =o)
  Sakar er!!!

  SvarSlett
 9. Usch! Sådana dagar är inget vidare alls. Dagar då man funderar på om det kanske hade varit lika bra att stanna kvar i sängen. Men de behövs kanske de med, om inte annat för att uppskatta alla de andra dagarna som ju tack och lov är i majoritet.

  Jag hoppas söndagen blev mycket bättre Anna. Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvarSlett
 10. Hej Anna!
  Kul att du tittade in hos mig och gillade min blogg! Vad glad jag blir och du är varmt välkommen tillbaka.
  Du har en jättefin blogg du ocksa och roligt att läsa en blogg fran Norge, det är lite nytt för mig.
  Hoppas du haft en fin helg.
  Kramar

  SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...