Sider

søndag 1. juli 2012

Endelig

 GLEDINGS!
Nå begynner også jeg å se enden på den laaange og meget mørke tunneln, 
også kallt høst/vinter og vår.

Det virker som at hele vårt lang strekte land har hatt en "dålig" vår, for jeg har ikke fått på langt så mange goværs bilder fra venner sørpå som tidligere år!
Siden jeg jobber i barnehage bruker vi være ute hele dagen så snart temperaturene tilater det, litt sol å vi er ute og koser oss så på den her bruker jeg til vanlig ha fin farge i ansikte og på armene.
 Solen har som oftest skinnt mot oss til tross for lave temperaturer. 
Men ikke iår, nei...det har vært kaldt og surt å det har vært skikkeli slitsomt med høst/vinter og vår "depressionen" som hengt over meg som en "mare"....i mange måneder.
 
 Derfor er det xtra deilig å vite at det ikke engang er en uke igjen til vi kjører på ferie til varmere (håper jeg da inderlig) breddegrader, familie og venner!!

Er det ikke rart dere...jeg har endel prosjekt her hjemme som jeg kunne
gjort på alle disse regnværs dager, har jeg gjort det? Nei
Hm, men nå 1 uke før ferien, ja DA setter jeg i gang med det ene prosjektet før og det andre etter!
Menniske slektet er en merkelig rase eller hva?!

Bloggeriet er det så som så med.
Jeg får til et innlegg nå og da, å er innom dere flere ganger i uken. 
Dessverre er jeg ikke så flink til å kommentere. 
Men det tror jeg er over lag i blogglandia i jule, påske og ferie tider!

Nå folkens skal jeg atter en gang gå med penseln over stolene c",)

Sneix!


5 kommentarer:

 1. Jag önskar verkligen att du ska få värme och sol så att du kan skaka av dig den där långa mörkerperiden. Vi alla behöver ljus och värme i långa banor.

  Maken och jag kommer förresten antagligen passera dina trakter om två veckor då vi är på väg norrut.

  Må så gott på din semester!
  Kramar Katarina

  SvarSlett
 2. Det där känner jag alltför väl igen, man arbetar bäst under tidspress, så är det med mig också. Kan gå hur länge som helst med nånting jag ska göra och sen när det blir deadline inom synlig tid då sätter jag igång.....tur det finns fler, det känns bra!

  Och här har vi inte fått sommar heller fast vi borde fått det. Det är mellan 10 - 14 grader varenda dag och det spöregnar mest hela tiden och stormar.....

  Vilka goa barn du har, dom är ju för söta!

  Ha en riktigt fin semester!

  Agneta kram

  SvarSlett
 3. I Sverige har vi haft regn-rekord... Men eftersom jag är gravid så tycker jag att det är ganska skönt när det inte är så varmt :)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Huff ja, det har vært en trasig vår og forsommer. Men nå må vel sommeren snart komme om vi skal få noen sommer i år da.
  Vi tar også ferie fra helga av. Gleder meg stort til å bare ha fri og nyte dagene både sørpå og på hytta her nord. Stor sommerfest (bryllupsfest på etterskudd) og dåp siste helga i juli krever også sine forberedelser, men jeg har god oversikt over situasjonen -tror jeg.
  Klem og en fin sommer til deg og familien:)

  SvarSlett
 5. Hej Anna!
  Härligt foto på dina barn! Ja det där med att få saker gjorda, ibland när man inte får mkt gjort så investerar man säkert i sig själv, det vill säga fyller på vilodepåerna! Sen kan Luther sitta där bästa han vill på axeln och knacka!!!
  Kram Anna

  SvarSlett

Takk for at du setter spor hos meg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...