Studio skriver om urbane, norske leiligheter i urbane, norske omgivelser. Magasinets slagord er ”Med Studio får du mer.” I motsetning til andre interiørmagasiner som er spekket av danske reportasjer, produserer Studio over 90% av reportasjene selv.
Nå gir vi DEG mulighet til å få din drømmereportasje på trykk i Nordens nyeste og fineste interiørmagasin. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive et blogginnlegg om dine beste julegavetips. Julegavetipsene må selvfølgelig være basert på interiør og/eller innpakking, og inneholde elementer av interiør, redesign, innpakking eller annen form for dekor. Du står selv fritt til å velge vinkling. Teksten må være på minimum 4000 tegn. Bidrag må også inneholde 6-7 bilder som illustrerer innlegget.
Til sammen trekkes det fem vinnere – én publiseres i magasinet, de resterende fire publiseres på www.studiomag.no.
Bloggere som ønsker å delta må gjøre følgende:
Send en e-post til: katrine@studiomag.no med lenk til blogginnlegget og skriv at du deltar i konkurransen. Fullstendig konkurransetekst må også publiseres på bloggen.
Du må lenke til Studios nettside og Studios Facebook-side i konkurranseinnlegget.
Det er ikke anledning til å gi bort/selge tekst eller bilder til konkurrerende medier før konkurransen er avsluttet, og vinnerne er trukket. Vinnere har ikke anledning til å gi bort/selge reportasjen før den har vært på trykk i Studio og/eller publisert på Studios nettside. Studios redaksjon forbeholder seg rett til å redigere bilder og tekst etter behov.
Vinnerinnlegget honoreres med kroner 1000,-, Nespresso-maskin til en verdi av kroner 2500,- og et årsabonnement på Studio (verdi 490,- NOK). De 4 resterende vinnerne vinner et årsabonnement på Studio til en verdi av 490,- NOK.
Konkurransen avsluttes 30.10.2011.